Aktiviteter

FAMILIEKORET

Familiekoret er for alle, der har lyst til at synge – alle er velkomne uanset hvor de bor. Familiekoret er et arrangeres af kirkerne i Sæby-Gershøj, Kirke Hyllinge-Lyndby og Ferslev-Vellerup. Koret er under ledelse af Ida Ellegaard og Dan Hemmer. Det koster lidt at være med, nærmere bestemt kr. 20,- for voksne og kr. 10,- for børn – men så er der også et varmt måltid ved hver koraften.

Der øves på følgende datoer: 28. Marts, 4. April og 11. April – alle gange i Ferslev kirke og kl. 17:00 – 20:00.

DANMARK SPIS SAMMEN

Den 30. April er der i samarbejde med Ældresagen “spis sammen” arrangement i Birksøhuset kl. 17:30. Tilmelding til Gitte Svendsen på tlf. 22 24 99 36 eller e-mail broberg64@live.dk. Pris pr. person kr. 50,- Drikkevarer kan købes i Birksøhuset.

FAMILIEAFTEN

Slip for madlavningen, det lyder fristende. Den 8. maj er det muligt. Vi mødes i kirken kl. 17:30 og efterfølgende er der fællesspisning i Birksøhuset. Hoppekirken pustes på! Tilmelding til Mikkel Højholt senest 6. maj.

FREDAGSCAFÉ

Den sidste fredag i hver måned er der fredagscafé i Birksøhuset fra kl. 14:00 – 16:00. En fredagscafé byder på lidt fællessang fra Højskolesagnbogen, der er te/kaffe og foredrag. Alle er velkomne og det er alt  sammen meget, meget hyggeligt.

SENIORKLUBBEN

Seniorklubben samles ca. hver anden tirsdag kl. 13:30 i konfirmandhuset i Ferslev og strikker tøj til Børn i Rumænien. Der modtages gerne garnrester og aflagt legetøj.

AKTIVITETSUDVALGET

Efter menighedsrådsvalget i efteråret 2016 er der blevet nedsat et nyt aktivitetsudvalg, som har rigtig mange gode ideer til arrangementer og tiltag for børn og unge. Alt sammen noget, der forhåbentlig kan bidrage til, at vi fortsat har en aktiv menighed i Ferslev og Vellerup sogne og være medvirkende til, at vi stadig har et bredt og aktivt landsbyliv, nu hvor der ikke længere er en folkeskole i vores sogne.

Kirke Care, som allerede har været omtalt her, er bl.a. udsprunget af aktivitetsudvalgets arbejde.