Aktiviteter

 

5. December kl. 17:30

Med start i Ferslev kirke, hvor den står på “julede” sange og “julede” historier, er der efterfølgende fællesspisning i Birksøhuset. Pris for arrangementet er kr. 15,- pr. person. Overskuddet går til Iwan og Arnold i Uganda. Tilmelding til Mikkel Højholt.

12. December kl. 16:30

Julehygge i Birksøhuset. Kom og design og skriv et julekort. Vi sørger for at kortene bliver frankeret og sendt, så kender du en der kunne bruge en julehilsen, så skriv deres navn og adresse til julekort2018@gmail.com

18. December kl. 19:30 – 21:00

Traditionen tro er der julesangaften i Vellerup kirke, hvor vi mødes og synger de smukkeste julesalmer og får en julehistorie.

23. December – Lillejuleaftensdag

Lillejuleaftensdag byder på et særligt arrangement, der sker i samarbejde med Høkeren i Venslev. Vi starter med at klippe julepynt hos Høkeren kl. 13:00. Så går turen til kirken i Ferslev kl. 14:15, hvor der bydes på varm chokolade mv. i våbenhuset og så pyntes træet i kirken, så det er klar til juleaften. Vi synger et par salmer og får en julehistorie. Det hele slutter kl. 15:30.

28. December

Igen i år er der julekrybbespil den 28. december, sådan lige før Kreds 57 holder juletræsfest. Det er stadig muligt at hoppe på, hvis du går med en lille skuespiller i maven og er i alderen 6 – 16, så kontakt Mikkel Højholt. Instruktører på spillet er Lene Jensen fra Kreds 57′ teaterafdeling og Mikkel Højholt.

FREDAGSCAFÉ

Den sidste fredag i hver måned er der fredagscafé i Birksøhuset fra kl. 14:00 – 16:00. En fredagscafé byder på lidt fællessang fra Højskolesagnbogen, der er te/kaffe og foredrag. Alle er velkomne og det er alt  sammen meget, meget hyggeligt.

SENIORKLUBBEN

Seniorklubben samles ca. hver anden tirsdag kl. 13:30 i konfirmandhuset i Ferslev og strikker tøj til Børn i Rumænien. Der modtages gerne garnrester og aflagt legetøj.

AKTIVITETSUDVALGET

Efter menighedsrådsvalget i efteråret 2016 er der blevet nedsat et nyt aktivitetsudvalg, som har rigtig mange gode ideer til arrangementer og tiltag for børn og unge. Alt sammen noget, der forhåbentlig kan bidrage til, at vi fortsat har en aktiv menighed i Ferslev og Vellerup sogne og være medvirkende til, at vi stadig har et bredt og aktivt landsbyliv, nu hvor der ikke længere er en folkeskole i vores sogne.

Kirke Care, som allerede har været omtalt her, er bl.a. udsprunget af aktivitetsudvalgets arbejde.