Aktiviteter

Foredrag med Anja Lovén

Torsdag den 17. august kommer Anja Lovén til Ferslev Kirke og holder foredrag om sit arbejde med at hjælpe Afrikas heksebørn. Anja Lovéns arbejde blev verdenskendt med historien om den lille dreng “Hope”, der af sine omgivelser blev antaget for at være et heksebarn. Han blev reddet af Anja L0vén til det børnehjem hun driver i Nigeria. Men “Hope” er ikke det eneste barn, der har nydt godt af Anja Lovéns engagement.

Det bliver helt sikkert en spændende og inspirerende oplevelse at høre Anja Lovén fortælle. Der er gratis adgang, men tilmelding af hensyn til pladser er nødvendig. Tilmelding/pladsbestilling til Mikkel Højholt fra den 8. august.

TRO-Festival

Det er blevet en tradition! – og igen i år vil 10 sogne gå sammen om at holde TRO-økologisk kirkefestival på festivalpladsen lige uden for Sæby. Der er lagt op til en masse gode oplevelser og begivenheder, så sæt kryds i kalenderen den 1.-3. september.

Se programmet og læs om festivalen her: http://www.trofestival.dk

AKTIVITETSUDVALGET

Efter menighedsrådsvalget i efteråret 2016 er der blevet nedsat et nyt aktivitetsudvalg, som har rigtig mange gode ideer til arrangementer og tiltag for børn og unge. Alt sammen noget, der forhåbentlig kan bidrage til, at vi fortsat har en aktiv menighed i Ferslev og Vellerup sogne og være medvirkende til, at vi stadig har et bredt og aktivt landsbyliv, nu hvor der ikke længere er en folkeskole i vores sogne.

På budgettet både år og næste år, er der bevilliget penge til dette arbejde.

Kirke Care, som allerede har været omtalt her, er bl.a. udsprunget af aktivitetsudvalgets arbejde.